Leotard | Dame | Team | 101370A400

Artikel nummer101370A400
En vacker sublimations topp med enastående detaljer, för cheearleading. Toppen är i leotard modell, med knappfastsättning ner till. Sublimations mönster på ärmarna. Logon utförd med sublimationsteknik. Vackert feminin snittning. Hög krage med stiliga detaljer.

Kom ihåg att det är gratis att ändra färg på den här modellen, i samma material. Observera dock, att priset kan stiga vid byte av material. Klicka här för att se den stora färgkartan

Teamets logo kan utföras genom tryck eller brodering. Uniformen kan dekoreras med Swarovski strass, förmånlig glasstrass eller paljetter.

Vår prissättning baseras på 6-19st beställningar. En större eller mindre beställning påverkar prissättningen på följande sätt.Priset är upplagt för produkten på bilden, utan strass och logo o.s.v. Om du vill byta material, kommer det att påverka priset.

Beställningsproduktens pris:

6-19 kpl 1026 SEK/st
20-49 st -15%
1-5 st +20%
+50 st – Be om offert


Bildens glasstrass kan tillsättas i uniformen för 919 SEK. Det är möjligt att byta ut glasstrassen till Swarovski strass eller paljetter.

Modellen finns att beställas i barn och vuxen storlekar, 6år-XXL.
Till denna modell är det möjligt att ändra längden på fållen +/- 3, 6, eller 9cm utan extra kostnad.

Beställningsprodukternas leveranstid är 8-10 veckor från beställningsdatumet. Mer exakt datum för leverans, får du i samband med orderbekräftelsen. För mer information om leveranstider för olika produkter, vänligen kontakta vår kundservice.

Det är möjligt att ändra på alla våra modeller så att de motsvara dina önskemål. Läs mer och kontakta vår kundservice för mer information. Vi hjälper gärna till med att hitta en perfekt design, strass och logo för just dig och ditt lag.

VIKTIGT
Klicka här för att läsa köpvillkoren innan du beställer