OM OSS

CHOPAR SPORT grundades i 1999 och är idag den ledande samarbetspartnern för gymnastik-, rodd- och cheerleadingföreningar i hela Norden, med en produktion på över 100.000 dräkter om året.

Vi är en orderproducerande verksamhet, som producerar och säljer gymnastikkläder, roddkläder, cheerleadingdräkter, teamwear och sportswear till bl.a. Norges och Tysklands landslag i truppgymnastik, alla de danska gymnastiklandslagen, the National Danish Performance Team, många gymnastiklag/föreningar och flera folkhögskolor. Vår bas ligger i Danmark, där vi har omkring 25 medarbetare. Det är från denna bas som mönstren skapas och specialdesigns blir gjorda till verklighet. Alla varor blir även utsända härifrån. Provexemplar av specialdesigns sys på vår egna systuga, varav resten av produktionen föregår på systugor i Polen, som vi är i kontakt med dagligen.

Make your own style!

Vid sidan av produkterna i vår inspirerande katalog och här på hemsidan, är vi experter på att utveckla gymnastik- och roddkläder som täcker ditt behov perfekt. Detta sker genom nära kontakt mellan våra designers, säljare och tränarna i laget, så att det blir ett perfekt resultat och den rätta designen kommer fram.

CHOPAR är mer än bara gymnastik- och roddkläder. Vi levererar också jackor, byxor, tröjor, t-shirts m.m. till grupper, skolor och föreningar. Här har du också möjlighet till att designa och utveckla din egen produkt och göra den till något unikt.