CLUB EDITION ÄR SKAPAT FÖR ER


Club Edition är skapat för att erbjuda klubbar ett lättare och mer simpelt sätt att hantera sina klubbkläder. Med CHOPAR Club Edition får er klubb tillgång till snygga utvalda produkter i hög kvalitét med snabb leverans och skarpa priser.

Som klubb får ni möjligheten för att sätta ihop ett helt eget sortiment av produkter och ni kan sedan låta era medlemmar utforska er shop. Vi erbjuder ett brett utbud av stilar baserat på er sportsgren, samt nyutvecklat sportswear som ger er klubb möjlighet för att visa upp er som en enhet.


 


ER WEBSHOP, ERT VAL

Med er egen webshop till er klubb, får ni möjlighet för att själv välja ut de produkter som passar ert behov som klubb eller lag. 

I samarbete med CHOPAR kan ni välja mellan produkter från vårt eget sortiment samt handplockade produkter från utvalda leverantörer. På det här sättet säkrar vi att er webshop innehåller de produkter som era medlemmar vill ha. Medlemmar kan därmed själv gå in och välja de produkter från webshoppen som de vill ha med logo och tryck.


Ny kollektion

Vår nya kollektion, som er utvecklat till Club Edition konceptet, er skapad för att kunna erbjuda våra kunder optimal kvalitét med skarp leverans och bra priser. 

Kollektionen är utvecklad i material som alla är testade i alla situationer, för att kunna säkra den ultimata känslan kombinerat med innovativ design. Vi har pressat standaren för god komfort och flyttat den ännu högre.
Kollektionen kommer vara tillgänglig i storlekar till både barn och vuxna, med leverans på 2-3 vardagar med tryck.