Image-kollektionen är skapad för uppvisning och show. Upptäck ett brett urval av klänningar, dräkter, shorts, kjolar och mycket mer. Låt dig inspireras av fantastiska färger och nya mönster.
Låt dig inspireras av fantastisk design som utvecklats för prestation. Lek med mönster och färger som matchar dina ambitioner på golvet.
Se vårt breda utbud av sportkläder för ditt lag eller din klubb. Vi är experter på att matcha dina uttryck med rätt styles. Stärk ditt lag och bli starkare i unika träningskläder.
Se en kollektion av dräkter som fokuserar på detaljer och snygga utseenden. Lek med mönster och stenar för att matcha din stil.
Vi har många års erfarenhet av gymnastikvärlden och hjälper dig att förverkliga dina drömdräkter.

Sök inspiration Kontakta säljaren eller boka en visning onlineBestäm utformning och storlekarBeställ och godkänn beställningenVi tillverkar dina dräkterLeverans
Vår kollektion för barn inbjuder till lek och rörelse genom mjuka material, färgglada tryck och modern design.
Alla våra kollektioner är utvecklade av gymnaster för gymnaster. Vårt säljteam har rötter i gymnastikvärlden och vet hur viktigt det är med plaggen och deras funktion och passform. Våra passformer är testade och används av de skickligaste gymnasterna i Norden.
Vårt team hjälper dig från idé till färdig dräkt, oavsett om du väljer en dräkt från kollektionen eller vill designa din egen. Vi har många års erfarenhet inom gymnastikvärlden och delar gärna med oss av våra goda idéer.
Har du frågor om drägter, mönster, alternativ eller något annat? Så kontakta oss idag