Betalningspolicy

WEBSHOP- BESTÄLLNINGAR

De betalningsmetoder som finns tillgängliga i vår webbutik är:
-VISA-MasterCard
-Visaelektron
-MobilePay
-PayPal-faktura (endast tillgänglig för företag, föreningar och klubbar).

OBS! Om du har beställt produkterna från webbutiken och redan betalat din beställning online är denna faktura endast ett meddelande om att vi har skickat dina varor, inte en begäran om betalning.

Vid användning av olika tjänsteleverantörer kan den berörda parten ta ut den överenskomna avgiften för betalningssättet.

LAGBESTÄLLNINGAR

För beställningar på 30.000 SEK eller mer, förfaktureras 30 % av beställningsbeloppet för betalning inom 5 dagar. Resten av ordersumman faktureras med 8 dagars betalningsvillkor, räknat från dagen för avsändning av dina varor.

För beställningar under 30.000 SEK faktureras beställningsbeloppet med 8 dagars betalningsfrist, räknat från dagen för avsändning av dina varor.

OBS!om ytterligare beställningar har ett litet antal produkter kan eventuella tilläggsavgifter läggas till priserna:

- För återbeställningar på mindre än 6 st tillkommer en extra avgift  på +20% per produkt. 

- För sublimeringsbeställningar på mindre än 6 st tillkommer en extra avgift på 1700 SEK +20% per produkt. 

- Kom även ihåg att vid ombeställning av sublimeringsprodukter är den minsta beställningskvantiteten 3 stycken.


SÄKRA BETALNINGAR

CHOPAR använder en säker anslutning. Vi behandlar uppgifter noggrant och i enlighet med personuppgiftslagen. Du har rätt att få tillgång till och ändra dina insamlade personuppgifter.

Att betala med betalkort är alltid skyddat mot eventuellt missbruk/bedrägeri. Du kan alltid avbryta betalningen efter att ha mottagit betalningsbekräftelsen. Vår webbutik använder SSL-skydd (Secure Socket Layer), så du riskerar inte att tredje part missbrukar ditt betalkort. Betalningen kommer att debiteras från ditt konto vid leverans.