Fraktpolicy

LAGBESTÄLLNINGAR

Vid orderproducerade lagbeställningar är leveranstiden som huvudregel 8-10 veckor från angivet orderdatum. Hänvisa alltid till orderbekräftelsen, som du mottager från CHOPAR.

Köparen faktureras för det aktuella fraktpriset och leveransavgiften beror på antalet beställda produkter enligt följande:

Antal 1- 5 st – 75 SEK
Antal 6 -100 st – 150 SEK
Antal 101- 300 st – 250 SEK

Leveransen utförs av transportföretaget, vilket framgår av leveransbekräftelsen/spårningsnumret som skickas till dig via e-post/sms.

Om din beställning görs som företag, förening eller klubb levererar transportföretaget paketet direkt till den leveransadress som anges i beställningen. Om beställningen görs av en privatperson kommer paketet att levereras till trasnportföretagets närmaste serviceställe Du får ytterligare information via mail/sms när paketet är klart för avhämtning.

WEBSHOP-BESTÄLLNINGAR

Vår webbutik erbjuder gratis leverans vid köp över 600 SEK. För köp mindre än detta är leveransavgiften 75 SEK/order.

Leveranstiden för lagerprodukter är 5-10 dagar. Leveranstiden för lagerprodukter av samarbetsmärken (Craft, Teejays, etc.) är cirka två veckor.

Leveransen utförs av det transportföretag som nämns i leveransbekräftelsen och leveransnummer. Alla beställningar inkluderar en förbetald returetikett.

SKADOR UNDER TRANSPORT

Fel och transportskador ska omedelbart rapporteras till det företag som ansvarar för transporten.