Catsuit | Damer | Team | 504410A200

Designed in Scandinavia • Produced in Europe
Grundpris för 6-19 st
1349 SEK per styck  
PRISER
Pris för 6-19 st
1349 SEK
Pris för 20-49 st
1099 SEK
Pris för 50+ st
Kontakta oss för pris
Ovanstående style kan visas med specialmaterial. Tillägg kan förekomma.

Det tillkommer extra tillägg för specialmaterial som glitter, tryck, velour, stenar mm.
Artikel nummer504410A200
En ny, underbar sublimations catsuit för cheerleading. En god passform i överdelen, klänningen faller vacker från midjan mot fållen. Kjolen har en snittning och öppning fram till. Snittning även i axlarna. Snittningen ger en vacker rörlighet till catsuitten. Vacker doppfärgning i ärmarna och kjolen. Logon utförd med sublimations teknik. Underbar glasstrass i den höga kragen och logon.

Kom ihåg att det är gratis att ändra färg på den här modellen, i samma material. Observera dock, att priset kan stiga vid byte av material. Klicka här för att se den stora färgkartan

Teamets logo kan utföras genom tryck eller brodering. Uniformen kan dekoreras med Swarovski strass, förmånlig glasstrass eller paljetter.

Modellen finns att beställas i barn och vuxen storlekar, 6år-XXL.
Till denna modell är det möjligt att ändra längden på fållen +/- 3, 6, eller 9cm utan extra kostnad.

Beställningsprodukternas leveranstid är 8-10 veckor från beställningsdatumet. Mer exakt datum för leverans, får du i samband med orderbekräftelsen. För mer information om leveranstider för olika produkter, vänligen kontakta vår kundservice.

Det är möjligt att ändra på alla våra modeller så att de motsvara dina önskemål. Läs mer och kontakta vår kundservice för mer information. Vi hjälper gärna till med att hitta en perfekt design, strass och logo för just dig och ditt lag.

VIKTIGT
Klicka här för att läsa köpvillkoren innan du beställer