EM TeamGym 2022

Köp officiell merchandise till EM i Teamgym i Luxemburg här. Det stora TeamGym-evenemanget äger rum i Luxemburg 14–17 september 2022. Vi är övertygade om att det kommer att bli en hejdundrande gymnastikfest efter flera års corona-nedstängning. Förbered dig med officiell merchandise och stöd ditt land genom att köpa den officiella supporter-T-shirten.

Se hela urvalet här. Varorna levereras med evenemangets officiella logo. På varje produkt ser du hur logon är placerad.

Du har flera leveransalternativ när du handlar hos oss. Du kan välja att få paketet skickat till din adress eller ett paketombud nära dig eller så kan du välja att hämta ut ditt paket i vår monter på evenemanget i Luxemburg.
Har du frågor om storlek, leverans, material eller annat kan du alltid kontakta oss via e-post eller telefon.

CHOPAR är Europas ledande leverantör av gymnastikkläder för lag

Vi har många års erfarenhet av passform, material och kvaliteter. Vi har hjälpt många gymnastiklag att hitta sina drömdräkter. Vi utvecklar kontinuerligt vårt sortiment så att ditt lag alltid får bästa kvalitet och komfort på era dräkter. Vi har bland annat levererat landslagsdräkter till Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Du kan se dem på golvet i september. Tveka inte att kontakta oss om ditt lag behöver hjälp med dräkter till EM i september.